Zaterdag 21 maart open dag bij Arkin in Utrecht én Amsterdam!

In het kader van de Ontdekdezorg Week organiseert Arkin op twee locaties een open dag! Op zaterdag 21 maart stelt Arkin haar deuren open bij de Mentrum Kliniek Constantijn Huygensstraat in Amsterdam en in de Jellinek kliniek bij het St Antonius Ziekenhuis in Utrecht.

Wat kun je beleven?

Bij Arkin staan iedere dag verpleegkundigen, psychologen, (verslavings)artsen en andere collega’s klaar om cliënten te helpen in hun weg naar herstel. Tijdens de open dag kun je hen vragen stellen en krijg je uiteraard een rondleiding door de klinieken. Want misschien werk je al in de zorg en wil je ontdekken hoe het eraan toegaat binnen een andere organisatie? Of ben je student en ambieer je een baan in de zorg? Kom bij ons kijken!

Het programma wordt spoedig bekend gemaakt!

Arkin is een overkoepelende stichting van 12 merken (met elk eigen specialismen) voor professionele geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Arkin werkt vanuit verschillende locaties in Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Amersfoort en Haarlem. Werken bij Arkin: 12 specialismen, 1 loopbaan.
Van 16 t/m 21 maart 2020 is de jaarlijkse Ontdekdezorg Week (voorheen: Week van Zorg en Welzijn). Een groot aantal zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren zodat Nederland een kijkje kan nemen op de werkvloer.

www.ontdekdezorgweek.nl

Amsterdam:
Zaterdag 21 maart 2020
14:00 – 17:00 uur
Eerste Constantijn Huygensstraat 38, Amsterdam

Utrecht:
Zaterdag 21 maart 2020
14:00 – 17:00 uur
Soestwetering 1, Utrecht (St. Antonius Ziekenhuis)

Aanmelden
De open dag is gratis. Je kunt binnenlopen maar je hier ook vooraf vrijblijvend aanmelden.