Deel jouw ervaring

 
Jellinek
dé expert op het gebied van verslavingszorg

Waar kan ik telefonisch terecht voor advies?

Telefonisch advies nodig?

U kunt elke werkdag van 9.00-11.00 en 15.00-17.00 uur bellen met het Jellinek Expert Team voor gratis telefonisch advies. U wordt te woord gestaan door een team van medewerkers met expertise over behandeling bij de Jellinek en up-to-date informatie over middelen. U kunt hier terecht voor uitgebreid antwoord op korte vragen. Heeft u veel verschillende of hele uitgebreide vragen, dan kunt u ook door het Jellinek Expert Team ingepland worden voor een persoonlijk adviesgesprek op één van onze locaties.

Waarvoor kan je bij het Jellinek Expert Team terecht?

Het Jellinek Expert Team is er voor iedereen met vragen over zichzelf of over iemand in hun omgeving m.b.t. alcohol, drugs, gokken, gamen, verslaving en behandeling. Bijvoorbeeld:

  • Kan ik terecht bij Jellinek voor mijn verslaving en hoe ziet de behandeling er dan uit?
  • Ik drink elke dag alcohol, ben ik dan verslaafd?
  • Mijn partner gebruikt dagelijks coke, wat kan ik hieraan doen?
  • Mijn kind kan niet stoppen met gamen of blowen, kan Jellinek ons helpen?
  • Mijn cliënt heeft naast middelengebruik een specifiek probleem; kan ik hem of haar doorverwijzen naar Jellinek voor passende behandeling?
  • Wat is er bekend over dit specifieke middel en waar moet je voor oppassen als je het gebruikt?

Bereikbaarheid

Elke werkdag van 9.00-11.00 en 15.00-17.00 uur.
Telefoonnummer
088-505 1220

Let op: Dit is het algemene nummer van de Jellinek; u krijgt eerst een telefoniste te spreken. Geef aan dat u belt voor advies. U wordt dan doorverbonden met het Jellinek Expert Team.

Persoonlijk advies op locatie

Liever een afspraak voor persoonlijk advies op locatie?

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek omdat u twijfels heeft over uw eigen gebruik of omdat u zich zorgen maakt over het gebruik van uw naaste of uw kind? In dit gesprek geeft één van onze medewerkers praktische informatie over bijvoorbeeld de behandelmogelijkheden, de faciliteiten op de locaties en het aanbod voor naasten. Natuurlijk is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Het gesprek duurt gemiddeld een half uur.

Aan het adviesgesprek zijn geen kosten verbonden, ook niet voor de eigen risico van uw zorgverzekeraar. Adviesgesprekken zijn beschikbaar op bijna alle Jellinek locaties. Het is ook mogelijk dat het adviesgesprek telefonisch gehouden wordt als u niet naar een locatie kunt komen.

Aanmelden voor een adviesgesprek

U kunt zich aanmelden voor een adviesgesprek door te bellen met het Jellinek Expert Team; zij kunnen u direct inplannen voor een afspraak op één van onze locaties.
Mocht u na het adviesgesprek in behandeling willen dan kunt u zich aanmelden voor een intake met één van onze behandelaren.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Jellinek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin