Over Jellinek

EHBDu: Eerste Hulp Bij Drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit

Algemene informatie

Wie werkt in het uitgaansleven, op evenementen of als eerste hulp verlener, krijgt vroeg of laat te maken met mensen die onwel of onhandelbaar worden. Soms wordt een dergelijk incident of dit gedrag (mede) veroorzaakt door alcohol en/of drugs. Deze incidenten komen niet vaak voor. Maar als het gebeurt, is het belangrijk dat de aanwezige professionals adequaat kunnen reageren.

De Jellinek training Eerste Hulp Bij Drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit (EHBDu) biedt handvatten hiervoor. De landelijke cursussen EHBDu zijn evidence- en practice-based en ontwikkeld op basis van de brede expertise in drugs van het Trimbos Instituut, Unity voorlichting en ervaringen van en wetenschappelijk onderzoek door EducareGroningen.

Cursist kan na de training

Praktische informatie

Aanmelding

Volledige cursus incompany:

Jellinek biedt de volledige cursus incompany aan. Een volledige cursus kost € 795. U kunt ook een herhalingsles afnemen voor her-certificering. Dit kost € 350. Komt de inhoud niet helemaal overeen met uw behoefte en heeft u een specifieke vraag voor een training of voorlichting op maat? Wij kunnen samen met u kijken wat past bij uw wensen.

Bel voor meer informatie en/of advies met Tom Bart op 020 – 590 1330 of mail naar preventie@jellinek.nl.

Vrije inschrijving:

Wilt u als enkele deelnemer graag getraind worden? Dat kan. In 2018 worden door Educare enkele EHBDu cursussen met open inschrijving georganiseerd. Zie hier onder de agenda:

Deze cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen (min. 6) en kosten € 65 pp. Voor meer informatie of om u aan te melden voor een van deze cursussen kunt u een mail sturen naar EHBDu@EducareGroningen.nl.

 

Versie: oktober 2018

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat