Over Jellinek

EHBDu

Eerste Hulp Bij Drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit

Wie werkt in het uitgaansleven, op evenementen of als eerste hulp verlener, krijgt vroeg of laat te maken met mensen die onwel of onhandelbaar worden. Soms wordt een dergelijk incident of dit gedrag (mede) veroorzaakt door alcohol en/of drugs. Deze incidenten komen niet vaak voor. Maar als het gebeurt, is het belangrijk dat de aanwezige professionals adequaat kunnen reageren.

De Jellinek training Eerste Hulp Bij Drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit (EHBDu) biedt handvatten hiervoor. De landelijke cursussen EHBDu zijn evidence- en practice-based en ontwikkeld op basis van de brede expertise in drugs van het Trimbos Instituut, Unity voorlichting en ervaringen van en wetenschappelijk onderzoek door EducareGroningen.

Cursist kan na de training:

Praktische informatie:

Meer informatie:

Jellinek biedt alleen de volledige cursus aan, ongeacht het aantal deelnemers.

Wilt u als enkele deelnemer graag getraind worden? Dat kan via Educare. In 2018 wordt iedere 1e en 2e dinsdag van de maand de EHBDu cursus met open inschrijving georganiseerd. De volgende maanden vindt deze plaats in Amersfoort: april, juni, juli, september en oktober. De volgende maanden in Amsterdam: mei, augustus en november. Mail naar educare@home.nl voor meer informatie over dit aanbod.

Komt de inhoud niet helemaal overeen met uw behoefte en heeft u een specifieke vraag voor een training of voorlichting op maat? Wij kunnen samen met u kijken wat past bij uw wensen.

Bel voor meer informatie en/of advies met Tom Bart op 020 – 590 1330 of mail naar preventie@jellinek.nl.

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat