Over Jellinek

EHBDu: Eerste Hulp Bij Drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit

Algemene informatie

Wie werkt in het uitgaansleven, op evenementen of als eerste hulp verlener, krijgt vroeg of laat te maken met mensen die onwel of onhandelbaar worden. Soms wordt een dergelijk incident of dit gedrag (mede) veroorzaakt door alcohol en/of drugs. Deze incidenten komen niet vaak voor. Maar als het gebeurt, is het belangrijk dat de aanwezige professionals adequaat kunnen reageren. De training Eerste Hulp Bij Drank- en drugsincidenten in het uitgaanscircuit (EHBDu-V) biedt handvatten hiervoor.

Jellinek biedt de EHBDu-V cursus aan voor iedereen die werkzaam is in het uitgaansleven. De cursus is ontwikkeld door Educare, Jellinek voert deze uit in Amsterdam. Voor EHBO’ers is er ook de uitgebreide EHBDu-H cursus. Meer informatie over de EHBDu-H vindt u op de website van Educare.

De landelijke cursussen EHBDu zijn evidence- en practice-based en ontwikkeld op basis van de brede expertise in drugs van het Trimbos Instituut, Unity voorlichting en ervaringen van en wetenschappelijk onderzoek door Educare Groningen.

Cursist kan na de training

Praktische informatie

Nieuw: 

De EHBDu-V cursus is nu ook met gedeeltelijke zelfstudie beschikbaar. Bij deze variant wordt een deel van de inhoud van het eerste dagdeel vervangen door zelfstudie. Deelnemers hoeven hierdoor maar één dagdeel de fysieke cursus te volgen.

Aanmelding

Volledige cursus incompany:

Jellinek biedt de volledige cursus incompany aan. Een volledige cursus kost € 795 (ex. BTW) voor de variant met 2 x 2 dagdelen. De variant met zelfstudie kost € 625 (ex. BTW). Komt de inhoud niet helemaal overeen met uw behoefte en heeft u een specifieke vraag voor een training of voorlichting op maat? Wij kunnen samen met u kijken wat past bij uw wensen.

Bel voor meer informatie en/of advies met Tom Bart op 020 – 590 1330 of mail naar preventie@jellinek.nl.

Volledige cursus vrije inschrijving:

Wilt u als enkele deelnemer graag getraind worden? Dat kan. In 2019 worden door Educare enkele EHBDu cursussen met open inschrijving georganiseerd. Zie hier onder de agenda:

Deze cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen (min. 6) en kosten € 85 pp (ex. BTW). Aanmelden kan tot uiterlijk 2 weken voor aanvang. Voor meer informatie of om u aan te melden voor een van deze cursussen kunt u een mail sturen naar educare@home.nl.

Her-certificering:

U kunt ook een incompany herhalingsles afnemen voor her-certificering als de 2 jarige geldigheid van de certificaten bijna is verlopen. Dit kost € 350 (ex BTW). Let op! deze her-certificering geldt alleen voor certificaten van Educare en je moet in het bezit zijn van een geldig (dus niet al verlopen) Educare certificaat.

Bel voor meer informatie en/of advies met Tom Bart op 020 – 590 1330 of mail naar preventie@jellinek.nl.

 

Versie: juli 2019

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat