Over Jellinek

Jellinek Jeugd

Jellinek Jeugd heeft veel ervaring met de behandeling van problemen door alcohol, drugs, gokken of gamen bij jongeren. Of de problemen nu klein of groot zijn. Jellinek Jeugd is er voor alle kinderen en jongvolwassenen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar.

Jellinek Jeugd trekt gezamenlijk op met Arkin Jeugd & Gezin. Zij hebben veel ervaring met de behandeling van psychiatrische problemen, zoals angst, depressie en ADHD. Daardoor kunnen wij problemen op het gebied van psychiatrie en verslaving gecombineerd aanpakken. Zowel in de vorm van individuele behandelingen als in gezinsverband.

Hulp aan gezinnen waarin problemen zijn rondom psychiatrie en/of verslaving is belangrijk. Want als een gezinslid, een kind of een ouder problemen heeft, zie je vaak dat het hele gezin daaronder lijdt. Ook zwerfjongeren kunnen wij goed helpen. Is uw kind van school gestuurd, dan biedt de school van Jellinek uitkomst. Dit is een samenwerkingsverband met Altra. Uw kind stomen wij klaar om weer toegelaten te kunnen worden in het reguliere onderwijs.

De behandelingen vinden plaats op de Baarsjesweg in Amsterdam-West. We komen ook bij kinderen en gezinnen thuis als dat nodig is.

Digitale folder

Jellinek Jeugd heeft een digitale folder met alle informatie. Klik op de link om deze te downloaden: Jellinek folder digitaal jeugd preventie 2019

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Jellinek Jeugd of wilt u zich aanmelden voor een behandeling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Als u zich ons aanmeldt, heeft u wel een verwijzing nodig. Voor een verwijsbrief kunt u naar uw huisarts gaan of naar het Ouder- en Kindteam bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u ook eerst contact met ons opnemen om advies te vragen.

Jellinek Jeugd

Baarsjesweg 224
1058 AA Amsterdam
T 020 – 590 55 55 (aanmelden en informatie)

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat