Over Jellinek

Jellinek Gooi & Vechtstreek

Jellinek Gooi & Vechtstreek biedt behandeling en begeleiding voor mensen in de leeftijd vanaf 14 jaar met verslavingsproblemen (o.a. alcohol, cannabis, cocaïne, overige drugs, slaap- & kalmeringsmiddelen, sex, gokken en gamen) in de regio Gooi & Vechtstreek.

Het behandelaanbod van Jellinek Gooi & Vechtstreek varieert van een kortdurend poliklinisch behandelaanbod tot langerdurende intensieve outreachende begeleiding.

In de regio Gooi & Vechtstreek heeft Jellinek Gooi & Vechtstreek tijdens kantooruren tevens een crisisfunctie voor verslavingsproblematiek.

Indien er naast de verslavingsproblematiek ook sprake is van andere psychische klachten, dan biedt Jellinek Gooi & Vechtstreek hier in veel gevallen behandeling voor.

Jellinek Gooi- en VechtstreekOok hebben wij een nauwe samenwerking met ketenpartners in de regio.

En heeft u vragen over maatschappelijke dienstverlening, bijvoorbeeld budgetbeheer in combinatie met een verslavingsbehandeling, dan bent u ook bij Jellinek Gooi & Vechtstreek aan het goede adres.

Heeft u vragen over verslaving of kent u iemand in uw omgeving waar u zich zorgen over maakt, dan bieden wij u de mogelijkheid een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze behandelaren. Dit kan zowel telefonisch als persoonlijk.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Jellinek Gooi- & Vechtstreek of wilt u zich aanmelden voor een behandeling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Jellinek Gooi – & Vechtstreek

Noordse Bosje 43
1211 BE  Hilversum
T 088 – 505 1220 (8.30-17.00 uur)
F 035 – 622 29 00

 

 

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat