Karify

Jellinek & Karify

De eerste stap zetten naar hulp is niet eenvoudig. Jellinek vindt het belangrijk om mensen hierbij te ondersteunen door het aanbieden van innovatieve e-health programma’s. Jellinek werkt samen met Karify om jou of je naasten op een veilige manier te voorzien van informatie. Jellinek kan je ook op deze manier op afstand behandeling bieden voor deze problemen. Hier vind je informatie of opdrachten die voor je zijn klaargezet. Je krijgt feedback van je behandelaar op je ingeleverde opdrachten. Zo kun je ook online werken aan je behandeling.

Organiseer je medische informatie
Karify is een goed beveiligde plek waar je alle informatie die te maken heeft met je gezondheid kunt bewaren. Je kunt deze informatie delen met lotgenoten, familie en vrienden, maar ook met dokters, behandelaars en therapeuten. Tenminste, als je dat wil! Bij Jellinek vind je er informatie, video’s en opdrachten die je helpen bij je behandeling.

Veilig online contact
Via Karify kun je veilig online contact hebben met je behandelaar. Heb je een korte vraag aan je behandelaar? Stel deze via Karify. Heeft je behandelaar extra informatie? Via Karify kun je deze informatie lezen of filmpjes bekijken en er vragen over stellen.

Online ondersteuning: hoe werkt het?
Vind je het prettig op afstand behandeld te worden, maar wil je wel graag intensievere begeleiding dan alleen een online zelfhulp behandeling? Dan is de gecombineerde aanpak van mijnJellinek misschien iets voor jou. Mocht dit de meest geschikte behandeling blijken na de intake, dan krijg je ook toegang tot MijnJellinek Healthspace.

Ben je juist bezorgd dat een naaste teveel drinkt, gebruikt of gokt? Dan is CRAFT mogelijk een oplossing. CRAFT staat voor Community Reinforcement and Family Training. Deze CRAFT Healthspace staat boordevol informatie voor als je een dierbare hebt die een verslaving heeft.