Nieuws

Meer nieuws

Jellinek krijgt voor de tweede keer TOPGGz keurmerk

21 juni 2018

Jellinek krijgt voor de tweede keer het TOPGGz keurmerk toegekend. Zij krijgt dat voor de afdeling curatieve verslavingszorg aan de Obrechtstraat in Amsterdam Oud-Zuid.

Wencke de Wildt, directeur behandelzaken Jellinek: ”We zijn ongelofelijk trots dat we nu voor de tweede keer het keurmerk mogen ontvangen en de komende 4 jaar dit keurmerk mogen blijven voeren. Het past bij een professionele organisatie als Jellinek om te blijven innoveren. Met dit keurmerk kunnen we laten zien dat we niet eenmalig investeren in topklinische zorg, maar continu actief zijn op het gebied van hoogwaardige patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek. Zo maken we de zorg steeds beter, niet alleen binnen onze eigen organisatie maar ook daar buiten, door actief onze kennis te verspreiden.”

TOPGGz is hoog specialistische patiëntenzorg in combinatie met wetenschappelijk onderzoek, innovatie en kennisverspreiding. TOPGGz geeft een kwaliteitskeurmerk af aan ggz-afdelingen die zich aantoonbaar gespecialiseerd hebben in de diagnostiek en behandeling van cliënten met ernstige, complexe en zeldzame psychiatrische stoornissen. Het keurmerk wordt voor 4 jaar afgegeven. Het TOPGGz keurmerk geeft cliënten en verwijzers inzicht in welke afdelingen hoogspecialistische geestelijke gezondheidszorg leveren en voor welke doelgroep zij dat doen.

Meer informatie over TOPGGz vindt u hier: http://www.topggz.nl/.


Terug naar nieuwsoverzicht

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat