Informatie over alcohol & drugs

Slaap- en kalmeringsmiddelen basisinfo

Hier vindt u de basisinformatie over slaap- en kalmeringsmiddelen.SLAAP EN KALMERINGSMIDDELEN doosje-klein

Bij Wat zijn slaap- en kalmeringsmiddelen? Kunt u lezen wat slaap- en kalmeringsmiddelen zijn. Onder geschiedenis vindt u meer over het ontstaan van het gebruik van slaap- en kalmeringsmiddelen.

Bij Hoe gebruikt men? kunt u lezen hoe men slaap- en kalmeringsmiddelen inneemt. U kunt lezen welke soorten slaap- en kalmeringsmiddelen er zijn. Ook kunt u lezen wat de effecten zijn van slaap- en kalmeringsmiddelen; Hoe lang duurt het voor men wat voelt? Wat zijn de bijwerkingen?

Bij werking van slaap- en kalmeringsmiddelen kunt u lezen hoe slaap- en kalmeringsmiddelen in het lichaam worden opgenomen en hoe slaap- en kalmeringsmiddelen door het lichaam worden afgebroken.

Onder het kopje Risico’s leest u wat de risico’s van het gebruik van slaap- en kalmeringsmiddelen zijn op korte termijn en wat de risico’s van slaap- en kalmeringsmiddelen zijn op lange termijn. U kunt lezen hoe u de risico’s kunt verminderen en wat de verslavingskans is.

Bij Hoe herken je gebruik? kunt u lezen hoe u het gebruik van slaap- en kalmeringsmiddelen kunt herkennen.

U kunt lezen hoe lang slaap- en kalmeringsmiddelen zichtbaar zijn in het lichaam bij Hoe lang is het zichtbaar?

Verder kunt u lezen bij Slaap- en kalmeringsmiddelen en de wet welke wetten en regels er zijn, en bij Slaap- en kalmeringsmiddelen en verkeer wat voor invloed het gebruik van slaap- en kalmeringsmiddelen op het verkeer heeft.

 

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat