Informatie over alcohol & drugs

Heroïne basisinfo

Hier vindt u de basisinformatie over heroïne.

Bij Wat is heroïne? kunt u lezen wat heroïne is en hoe het wordt bewerkt.Heroïne

U kunt lezen bij Soorten/prijzen/zuiverheid welke soorten heroïne er zijn, wat de zuiverheid is van heroïne en wat de gemiddelde prijs is van een gram heroïne (in Nederland).

Ook kunt u lezen hoe men heroïne gebruikt en wat het effect is van heroïne; wat zijn de psychische effecten en wat zijn de lichamelijke effecten?

Bij Opname, werking en afbraak kunt u lezen hoe heroïne in het lichaam wordt opgenomen, wat de effecten zijn en hoe heroïne door het lichaam wordt afgebroken.

Onder het kopje Risico’s leest u wat de risico’s zijn van heroïnegebruik op korte termijn en wat de risico’s zijn op lange termijn. U kunt lezen wat de verslavingskans is en hoe u de risico’s kunt verminderen.

Bij Hoe herken je gebruik? kunt u lezen hoe u heroïnegebruik kunt herkennen. Ook kunt u lezen hoe lang heroïne zichtbaar is in het lichaam.

Verder kunt u lezen bij Heroïne en de wet welke wetten er zijn voor heroïne (harddrugs), en bij Heroïne en verkeer wat voor invloed het gebruik van heroïne op het verkeer heeft.

 

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat