Informatie over alcohol & drugs

Folders over drugs

Folders over drugs

In onze winkel kunt u verschillende folders over drugs bestellen of downloaden. Hier kunt u de downloadinstructie lezen.

De folders staan hieronder per middel gecategoriseerd.

Algemeen

Middelenfolder Engels – Informatiefolder in het Engels over middelen voor ouders die met hun kind(eren) willen praten over alcohol en drugs.

Middelenfolder Arabisch – Informatiefolder in het Arabisch over middelen voor ouders die met hun kind(eren) willen praten over alcohol en drugs.

Middelenfolder Turks – Informatiefolder in het Turks over middelen voor ouders die met hun kind(eren) willen praten over alcohol en drugs.

Alcohol

Alcohol – uit de middelenserie. Informatiefolder over alcohol. Wanneer ben je verslaafd aan alcohol en wat is nu een verantwoord gebruik? Dit zijn enkele vragen die in deze folder aan bod komen.

Cocaïne

Cocaïne – uit de middelenserie. Informatiefolder over cocaïne. Wat is cocaïne en hoe wordt het gemaakt? Hoe beïnvloedt een verslaving je lichamelijke en geestelijke gezondheid?

Gamen

ONLINE – folder voor jongeren over online zijn. Daarmee wordt bedoeld: online gamen, gebruik maken van social media, Youtube filmpjes bekijken, gesprekken voeren via instant messenger-diensten (zoals Whatsapp), etc

Gokken

Gokken – uit de middelenserie. Informatiefolder over gokken. Wanneer ben je gokverslaafd? Wat kun je er aan doen en hoe kan Jellinek je helpen.Deze folder geeft antwoorden.

Hasj en wiet (cannabis)

Hasj en wiet – uit de middelenserie. Informatiefolder over hasj en wiet. Wanneer ben je verslaafd aan hasj en/of wiet en hoe kun je de risico’s van blowen beperken? Dit zijn enkele vragen die in deze folder aan bod komen.

Blowcheck – Blowboekje voor jongeren. Breng je blowgedrag in kaart en kijk of je er iets aan wilt veranderen.

THC magazine – Een magazine met feiten over cannabis, een zelftest en tips & advies voor veiliger cannabisgebruik.

Tips Hasj & Wiet – Een folder over hasj & wiet met tips voor veiliger gebruik. Nederlandstalig aan één kant, Engelstalig aan de andere kant.

Heroïne

Heroïne – uit de middelenserie. Informatiefolder over heroïne. Wat is heroïne en hoe wordt het gemaakt? Hoe beïnvloedt een verslaving je lichamelijke en geestelijke gezondheid?

Paddo’s

Paddo’s – uit de middelenserie. Wat zijn paddo’s en trippers? Hoe werken ze? Dit zijn enkele vragen die in de folder worden beantwoord.

Slaap- en kalmeringsmiddelen

Slaap- en kalmeringsmiddelen – uit de middelenserie. Folder over de werking en effecten van slaap- en kalmeringsmiddelen.

Speed

Speed  – uit de middelenserie. Informatiefolder over speed. Wat is speed en hoe wordt het gemaakt? Hoe beïnvloedt een speedverslaving je lichamelijke en geestelijke gezondheid?

Tabak

Tabak – uit de middelenserie. Informatiefolder over tabak. Welke soorten tabak zijn er en hoe wordt een sigaret gemaakt? Hoe beïnvloedt een verslaving je lichamelijke en geestelijke gezondheid?

XTC

XTC – uit de middelenserie. Wat is XTC? Hoe werkt deze drug op je hersenen? Waar en door wie wordt het gebruikt? Dit zijn enkele vragen die in de folder worden beantwoord.

Hoe download ik een folder?

Klik op de download button en de folder opent gelijk in uw browser. Wilt u de folder opslaan? Dan doet u dat door met uw muis naar de rechteronderhoek van uw scherm te gaan, dan ziet u dit icoon verschijnen:

Klik daarop en sla de folder op uw computer op.

Wilt u de folder afdrukken? Dan gaat u ook met uw muis naar de rechteronderhoek van uw scherm en klikt u op dit icoon:

 

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat