Informatie over alcohol & drugs

Hoe werkt dat testen?

Bij de testpunten in Nederland kun je als consument anoniem je drugs laten testen. Door te testen weet je wát er in je drugs zit en ook hoeveel. Bijna alles testen we: pillen (we hebben een hele pil nodig), poeders, vloeistoffen, capsules, papertrips en kristallen. Per persoon kun je maximaal 3 monsters meenemen om te laten testen. 1 monster kan doorgestuurd worden naar het lab.

Elke instelling heeft zo zijn eigen regels, maar over het algemeen kun je bij elke instelling kiezen uit twee testen:

Reagens (marquistest)

Laboratoriumtest

En: Als je een nieuwe drug wilt laten testen, vragen we je of je daar zoveel mogelijk informatie bij kunt leveren. Anders is het voor ons lab zoeken naar een speld in een hooiberg. Informatie als: in welke richting moet er gedacht worden, wat is de werking enz.

Video Testservice XTC

Video Testservice speed

Video Testservice cocaïne

Video Testservice GHB

Video Testservice Hasj & Wiet

De medewerkers van onze testspreekuren hebben te allen tijden het recht om een sample te weigeren en het niet door te sturen ter analyse. Bijvoorbeeld wanneer de bezoeker (vermoedelijk) niet voldoet aan de gestelde voorwaarden en/of het sample niet van toegevoegde waarde is voor de monitor. Zij zijn geen verantwoording schuldig over het niet doorsturen van een sample aan de bezoeker.

Bron: Parool TV over de Jellinek testservice

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat