Familie en omgeving

Zelfhulp bijeenkomsten

Vereniging Al-Anon familiegroepen Nederland

Zelfhulpgroepen voor familie en vrienden van mensen met een alcoholprobleem. Gebaseerd op de 12 stappen.  Er zijn speciale groepen voor volwassen kinderen (Al-Anon, ACA) en kinderen in de tienerleeftijd (Alateen).  Landelijk zijn er 85 groepen die gemiddeld 1 x per week bijeenkomen. Zie: Al-Anon

Nar-Anon Familie groep

Zelfhulpgroep voor familie en vrienden van mensen met een verslavingsprobleem. Gebaseerd op de 12 stappen. Er zijn geen kosten of verplichtingen aan verbonden. Voor een overzicht van de bijeenkomsten, zie: http://www.nar-anon.nl/.

Sexaholics Anonymous gezinsgroepen

De S-Anon gezinsgroepen zijn een gemeenschap van gezinsleden en vrienden van seksverslaafden, die hun ervaring, kracht en hoop delen om hun gemeenschappelijke problemen op te lossen. Het herstelprogramma is afgeleid van de Anonieme Alcoholisten en gebaseerd op de Twaalf stappen en Twaalf Tradities van de Anonieme Alcoholisten.
Zie: sa-nederland.nl/voor-partners-van-seksverslaafden

Codependents Anonymous Nederland

Anonieme Codependents is een gemeenschap van mannen en vrouwen voor wie het gemeenschappelijke doel is om gezonde relaties te ontwikkelen. Het enige vereiste voor lidmaatschap is het verlangen naar gezonde en liefdevolle relaties.
Zie: http://www.codependents-anonymous.nl/

 

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat