Familie en omgeving

Afsprakenlijsten partners

Maak samen een lijst afspraken

De afsprakenlijst is een lijst die uw partner samen met u online kan invullen. Er wordt gevraagd naar de voor- en nadelen van gebruik en naar de bekendheid met tips over verstandig gebruik. Ook kunt u met elkaar een aantal afspraken maken over het gebruik.

Samen invullen betekent dat u het beiden zoveel mogelijk eens moet worden over de antwoorden.

Er zijn afsprakenlijsten voor alcohol, cannabis en cocaïne.

Afsprakenlijst alcohol

Ga samen met uw gebruikende partner achter de computer zitten en vul samen de afsprakenlijst alcohol in. Doe dit op een moment dat uw partner nuchter is. De bedoeling is dat u het over de antwoorden zoveel mogelijk eens wordt. Als u van mening verschilt, noteer dan beide antwoorden. Hiervoor is ruimte genoeg.

Na afloop kunt u de lijst printen. De antwoorden worden nergens opgeslagen.

Afsprakenlijst cannabis

Ga samen met uw partner achter de computer zitten en vul samen de afsprakenlijst cannabis in. Doe dit op een moment dat uw partner niet gebruikt heeft. De bedoeling is dat u het over de antwoorden zoveel mogelijk eens wordt. Als u van mening verschilt, noteer dan beide antwoorden. Hiervoor is ruimte genoeg.

Na afloop kunt u de lijst printen. De antwoorden worden nergens opgeslagen.

Afsprakenlijst cocaïne

Ga samen met uw partner achter de computer zitten en vul samen de afsprakenlijst cocaïne in. Doe dit op een moment dat uw partner niet gebruikt heeft. De bedoeling is dat u het over de antwoorden zoveel mogelijk eens wordt. Als u van mening verschilt, noteer dan beide antwoorden. Hiervoor is ruimte genoeg.

Na afloop kunt u de lijst printen. De antwoorden worden nergens opgeslagen.

 

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat