Nieuws

Meer nieuws

Dry January, een maand zonder alcohol. Doe jij mee met IkPas?

12 december 2018

Heb jij al goede voornemens voor 2019? Samen met IkPas lanceren we Dry January. Dit betekent de gehele maand januari zonder alcohol. Doe jij mee met IkPas?

Waarom zou je meedoen met IkPas?

Alcohol is het middel dat het meeste gebruikt wordt in Nederland. Het is tevens een middel dat we vaak verbinden aan ontspanning. Ontspanning met vrienden, op feestjes of als je alleen thuis bent. Omdat ons gebruik hierdoor over het algemeen regelmatig is ontwikkelen we een patroon in ons drinkgedrag. Gekoppeld aan een vast moment of evenement in de week. Klinkt dit herkenbaar? Dan nodigen we je uit om mee te doen aan een maand zonder alcohol.

Deelnemers van voorgaande edities ervoeren verschillende voordelen van een maand zonder alcohol. Ze gaven aan beter te kunnen slapen, positiever te zijn en meer energie te hebben. Ook geeft het grootste deel aan bewuster met alcohol om te gaan sinds ze deze ervaring hebben opgedaan. Zet je alcoholgebruik even op pauze en ervaar de voordelen.

Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Jellinek en IkPas helpen je daar natuurlijk bij.

Maak een frisse start van 2019 en wordt weer bewust van je alcoholgebruik. Je kan je aanmelden via deze link. Je kan aangeven dat je via Jellinek bent gekomen. Samen met IkPas hebben we een Facebookpagina waar je wekelijks tips, vragen, artikelen en recepten kunt vinden. Deze pagina’s zijn ingedeeld per regio waar Jellinek actief is. Dit betreffen Amsterdam, Utrecht en Amersfoort.

Ook via de website van IkPas gaan we je ondersteunen. Zo ontvang je steunende berichten, verdien je badges en krijg je gezonde alternatieven toegestuurd. Ook voor vragen en opmerkingen kan je bij IkPas en Jellinek terecht.

Samen meedoen is leuker dan alleen. Nodig jij familie en vrienden uit? Ontvang een bandje!

Na de feestdagen samen een gezonde start van het jaar maken? Nodig je vrienden uit en laat het ons weten dat jullie samen mee doen en geef je adres op. Jellinek stuurt jullie dan allebei een bandje van IkPas toe. Samen meedoen is tenslotte leuker dan alleen.

Wij wensen jullie alvast veel succes met een maand zonder alcohol.

Aanmelden en Facebookpagina

Kijk voor meer informatie op www.ikpas.nl. Direct aanmelden kan via deze link. Meld je voor hieronder ook voor onze Facebookpagina aan:

Jellinek en IkPas Amsterdam

Klik hier voor de Facebookpagina van IkPas Amsterdam

Jellinek en IkPas Amersfoort

Klik hier voor de Facebookpagina van IkPas Amersfoort

Jellinek en IkPas Utrecht

Klik hier voor de Facebookpagina van IkPas Utrecht


Terug naar nieuwsoverzicht

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat