Nieuws

Meer nieuws

Five Days Inside bij JellinekMinnesota – vanavond te zien bij RTL4 21.25 uur

21 januari 2020

Het populaire programma Five Days Inside is weer van start gegaan. Presentatrices Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger gaan los van elkaar vijf dagen en vier nachten verblijven in diverse zorginstellingen om te zien hoe alles reilt en zeilt. Angela is five days inside gegaan bij onze kliniek van JellinekMinnesota.

Angela over haar vijf dagen bij ons: “Het was een boeiende en intensieve week, waarin ik diep in het herstel van de mannen ben meegegaan. Er zijn zelfs vriendschappen ontstaan. Maar zoals gezegd, ik heb ook hard gelachen. Die kerels hebben de bodem bereikt, die kunnen er alleen nog maar wat van gaan maken. Dat kan ook met keiharde humor en daar houd ik wel van.”

Hoe ziet een behandeling eruit bij JellinekMinnesota?
Bij JellinekMinnesota krijgen cliënten de hele behandeling van elkaar, van het team én van voormalige cliënten te horen dat ze het waard zijn om een leven in herstel te leiden. Bovenal dat er hoop is. Hoop op een leven waarin op praktisch dagelijkse basis wordt gekeken naar de kwaliteit van de relaties die iemand heeft. De relatie met zelf en de relatie met anderen.

Interventies tijdens de behandeling en een Twaalf Stappen programma stellen iemand in staat om deze kwaliteit te bewaken en om gezonde keuzes te maken. Bovendien groeit tijdens de behandeling het besef dat abstinentie van alle middelen een voorwaarde is om te herstellen. En niet een doel op zich.

Voor meer informatie kijk op onze website https://www.jellinek.nl/behandelingen/behandeling-volwassenen/minnesotabehandeling/ of bel naar 088 – 505 12 20. Wij helpen u graag.

Five Days Inside bij JellinekMinnesota is dinsdag 21 januari te zien om 21.25 uur bij RTL 4

 

Five Days Inside is in nauwe samenwerking tussen Arkin, Cliëntenraad Arkin, en Vincent TV producties (die het programma maakt voor RTL) gemaakt. Iedereen die heeft meegewerkt heeft dat op geheel vrijwillige basis gedaan. De deelnemers hebben ook vooraf de uitzending ter goedkeuring gezien. En toen ook aan kunnen geven of en wat er aangepast of eruit gehaald moest worden.


Terug naar nieuwsoverzicht

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat