Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar voor ouders van pubers over middelengebruik

di 10 okt 2023, 19:15 - 20:30

*Je puber (z)onder invloed?*

Voor ouders van tieners

Als je kind in de puberteit komt verandert er veel voor jullie. Soms gaat je puber ook met middelen experimenteren! Oh jee.. wat nu? Wanneer is het nou normaal experimenteer gedrag en wanneer moet je je zorgen maken? En welke rol kun je hierin als ouder(s) spelen?

Luister naar en praat mee met jongerenwerkers Naomi en Renée en Sarsani van Jellinek Preventie. Zij vertellen o.a. over het puberbrein, experimenteren en wat je als ouder kunt doen. Ook kunnen jullie als ouders tips en ervaringen met elkaar delen via de chatfunctie.

*Wanneer?*

Dinsdag 10 oktober 2023
Inloop om 19:15 uur
19:30 uur – 20:30 uur: webinar met ruimte voor vragen
Uitloop tot 20:45

*Hoe?*

Klik op deze link https://lnkd.in/ecMXTiAx om je aan te melden of scan de QR-code op de flyer. Je ontvangt de deelnamelink via een e-mail.
Deelname is gratis.

Wist je dat… dit webinar is bedoeld voor ouders die op zoek zijn naar informatie over pubergedrag. Mocht je specifiekere vragen hebben over jullie situatie, neem dan contact op met de JGZ of het buurtteam in jullie wijk of op school.

Dit webinar wordt georganiseerd door de Collectieve Aanpak: JoU jongerenwerk Utrecht, Jeugdgezondheidszorg en Buurtteams Utrecht. Meer weten of heb je vragen? Mail de organisatie op opgroeien@utrecht.nl

Gegevens

Datum:
di 10 okt 2023
Tijd:
19:15 - 20:30
Evenement Categorie:
Site:
https://lnkd.in/ecMXTiAx

Overige informatie

Voor wie:
ouders van pubers