Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themabijeenkomst 3: Verslavingsbehandeling

ma 23 okt 2023, 19:30 - 21:00

Gratis

De online themabijeenkomsten worden aangeboden door een preventiedeskundige uit team naasten en een behandelaar. De bijeenkomsten bieden je inhoudelijke kennis, de gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen en de mogelijkheid om andere naasten te ontmoeten. Je kunt per reeks kiezen welke thema’s je wilt volgen, zo kan je alle thema’s bijwonen wanneer het jou uitkomt.

Praktische informatie
Alle themabijeenkomsten zijn kosteloos en vrijblijvend. De themabijeenkomsten vinden online plaats, hierbij vragen we deelnemers hun webcam aan te zetten om zo een veilige omgeving te creëren voor alle deelnemers. 

Data en thema’s
In drie bijeenkomsten komen de volgende thema’s aan bod:

  1. Verslaving nader bekeken – 25 september
  2. Motivatie en terugval – 9 oktober
  3. Verslavingsbehandeling – 23 oktober
    Wat voor verschillende behandelmethoden zijn er? Wat is jouw rol tijdens behandeling? Er bestaan veel misverstanden en onduidelijkheden wat verslavingszorg inhoudt en wat voor verschillende methoden er zijn. Er wordt extra aandacht besteed aan de rol van naasten in behandeling. Tijdens deze bijeenkomst sluit er een behandelaar aan die al je vragen kan beantwoorden.

Kijk voor inhoudelijke informatie over de andere themabijeenkomsten bij het evenement van die themabijeenkomsten in de kalender.

Vragen?
Voor vragen kun je mailen naar sterkernaast@jellinek.nl.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
ma 23 okt 2023
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Online via Zoom

Overige informatie

Voor wie:
Naasten