Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themabijeenkomst 1: Verslaving nader bekeken

ma 13 nov 2023, 19:30 - 21:00

Gratis

De online themabijeenkomsten worden aangeboden door een preventiedeskundige uit team naasten en een behandelaar. De bijeenkomsten bieden je inhoudelijke kennis, de gelegenheid tot het uitwisselen van ervaringen, het stellen van vragen en de mogelijkheid om andere naasten te ontmoeten. Je kunt per reeks kiezen welke thema’s je wilt volgen, zo kan je alle thema’s bijwonen wanneer het jou uitkomt.

Praktische informatie
Alle themabijeenkomsten zijn kosteloos en vrijblijvend. De themabijeenkomsten vinden online plaats, hierbij vragen we deelnemers hun webcam aan te zetten om zo een veilige omgeving te creëren voor alle deelnemers. 

Data en thema’s
In 3 bijeenkomsten komen de volgende thema’s aan bod:

  1. Verslaving nader bekeken – 13 november
    Waarom worden sommige mensen wel verslaafd en anderen niet? Waar moet je allemaal rekening mee houden als je iemand wil helpen van zijn of haar verslaving af te komen? Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op alle zaken die een rol spelen in het ontstaan, het in stand houden, en het overwinnen van een verslaving.
  2. Motivatie en terugval – 27 november
  3. Verslavingsbehandeling – 11 december

Kijk voor inhoudelijke informatie over de andere themabijeenkomsten bij het evenement van die themabijeenkomsten in de kalender.

Vragen?
Voor vragen kun je mailen naar sterkernaast@jellinek.nl.

Aanmelden

Gegevens

Datum:
ma 13 nov 2023
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Online via Zoom

Overige informatie

Voor wie:
Naasten