Laden Evenementen

« Alle Evenementen

5 stappen groepstraining – Amsterdam

do 8 sep 2022, 16:00 - 18:00

Gratis

De groepstraining heeft als doel om jou als naaste te ondersteunen. Jouw ervaringen staan centraal. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van elk 2 uur waarin je stapsgewijs leert hoe je je eigen kwaliteit van leven kan bewaken binnen de lastige situatie waarin je je bevindt. Tijdens de training breng je in kaart waar je specifiek last van hebt en hoe dit zich uit, verduidelijk je misverstanden en onzekerheden die de situatie kunnen verergeren, onderzoek je verschillende manieren van omgaan met de situatie, breng je je huidige sociale ondersteuning in kaart en onderzoek je waar jouw behoeftes liggen voor verdere ondersteuning in de toekomst. De training is gebaseerd op de 5 Stappen Methode en is wetenschappelijk goed onderbouwd.

Praktische zaken
De training is kosteloos en je hebt geen verwijzing nodig. Wel verwachten we van deelnemers dat ze de volledige training volgen. Voor de groepstraining krijg je eerst een intakegesprek om jouw persoonlijke situatie te bespreken en om te bekijken of deze groepstraining bij je past.

Deelnemers die woonachtig zijn in de stad Amsterdam hebben voorrang. Woon je buiten deze stad en wil je ook graag deelnemen, meld je aan. Je komt dan op een reservelijst, vaak zijn er een aantal plekjes over voor deelnemers van de reservelijst.

Data
Bijeenkomst 1: donderdag 8 september
Bijeenkomst 2: donderdag 15 september
Bijeenkomst 3: donderdag 22 september
Bijeenkomst 4: donderdag 29 september
Bijeenkomst 5: donderdag 6 oktober
Alle bijeenkomsten zijn van 16:00u tot ca. 18:00u op de Jacob Obrechtstraat 92

Aanmelden

 

 

Gegevens

Datum:
do 8 sep 2022
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.jellinek.nl/familie-en-omgeving/naasten/aanbod-voor-naasten-in-amsterdam/

Locatie

Jellinek Amsterdam
Jacob Obrechtstraat 92
Amsterdam,

Organisatoren

Yvonne Kistemaker
Suzanne Wijckmans

Overige informatie

Voor wie:
Naasten