Laden Evenementen

« Alle Evenementen

5 stappen groepstraining – Amersfoort

di 20 sep 2022, 19:00 - 21:00

Gratis

De groepstraining heeft als doel om jou als naaste te ondersteunen. Jouw ervaringen staan centraal. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van elk 2 uur waarin je stapsgewijs leert hoe je je eigen kwaliteit van leven kan bewaken binnen de lastige situatie waarin je je bevindt. Tijdens de training breng je in kaart waar je specifiek last van hebt en hoe dit zich uit, verduidelijk je misverstanden en onzekerheden die de situatie kunnen verergeren, onderzoek je verschillende manieren van omgaan met de situatie, breng je je huidige sociale ondersteuning in kaart en onderzoek je waar jouw behoeftes liggen voor verdere ondersteuning in de toekomst. De training is gebaseerd op de 5 Stappen Methode en is wetenschappelijk goed onderbouwd.

Praktische zaken
De training is kosteloos en je hebt geen verwijzing nodig. Wel verwachten we van deelnemers dat ze de volledige training volgen. Voor de groepstraining krijg je eerst een intakegesprek om jouw persoonlijke situatie te bespreken en om te bekijken of deze groepstraining bij je past.

Deelnemers die woonachtig zijn in de stad Amersfoort hebben voorrang. Woon je buiten deze stad en wil je ook graag deelnemen, meld je aan. Je komt dan op een reservelijst, vaak zijn er een aantal plekjes over voor deelnemers van de reservelijst.

Data
Bijeenkomst 1: dinsdag 20 september
Bijeenkomst 2: dinsdag 27 september
Bijeenkomst 3: dinsdag 4 oktober
Bijeenkomst 4: dinsdag 11 oktober
Bijeenkomst 5: dinsdag 18 oktober
Alle bijeenkomsten zijn van 19:00u tot ca. 21:00u op de Utrechtseweg 11-13

Aanmelden

Gegevens

Datum:
di 20 sep 2022
Tijd:
19:00 - 21:00
Kosten:
Gratis
Site:
https://www.jellinek.nl/familie-en-omgeving/naasten/aanbod-voor-naasten-in-amersfoort/

Locatie

Jellinek Amersfoort
Utrechtseweg 11-13
Amersfoort,

Overige informatie

Voor wie:
Naasten