Laden Evenementen

« Alle Evenementen

5 stappen groepstraining Amersfoort

vr 27 jan 2023, 15:00 - 17:00

Gratis

De groepstraining heeft als doel om jou als naaste te ondersteunen. Jouw ervaringen staan centraal. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van elk 2 uur waarin je stapsgewijs leert hoe je je eigen kwaliteit van leven kan bewaken binnen de lastige situatie waarin je je bevindt. Tijdens de training breng je in kaart waar je specifiek last van hebt en hoe dit zich uit, verduidelijk je misverstanden en onzekerheden die de situatie kunnen verergeren, onderzoek je verschillende manieren van omgaan met de situatie, breng je je huidige sociale ondersteuning in kaart en onderzoek je waar jouw behoeftes liggen voor verdere ondersteuning in de toekomst. De training is gebaseerd op de 5 Stappen Methode en is wetenschappelijk goed onderbouwd.

Praktische zaken
De training is kosteloos en je hebt geen verwijzing nodig. Wel verwachten we van deelnemers dat ze de volledige training volgen. Voor de groepstraining krijg je eerst een intakegesprek om jouw persoonlijke situatie te bespreken en om te bekijken of deze groepstraining bij je past.

Deelnemers die woonachtig zijn in de stad Amersfoort hebben voorrang. Woon je buiten deze stad en wil je ook graag deelnemen, meld je aan. Je komt dan op een reservelijst, vaak zijn er een aantal plekjes over voor deelnemers van de reservelijst.

DataBijeenkomst 1: vrijdag 27 januari
Bijeenkomst 2: vrijdag 3 februari
Bijeenkomst 3: vrijdag 10 februari
Bijeenkomst 4: vrijdag 17 februari
Bijeenkomst 5: vrijdag 24 februari
Alle bijeenkomsten zijn van 15:00u tot 17:00u op de Utrechtseweg 11-13 Amersfoort

Aanmelden

Gegevens

Datum:
vr 27 jan 2023
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Jellinek Amersfoort
Utrechtseweg 11-13
Amersfoort,

Overige informatie

Voor wie:
Naasten