Deel jouw ervaring

 
Corona update
Klik hier voor het laatste nieuws

20 april 2020

Beperkte openstelling testservices

De testservices van Jellinek gaan vanaf 22 april weer zeer beperkt open. We zullen voorlopig echter nog anders werken dan je van ons gewend bent. 

  • We werken alleen op afspraak.
  • We kunnen maar een beperkt aantal afspraken per locatie per week inplannen.
  • De testlocatie werken als inleverpunt. Dit betekent dat het altijd minimaal 1 week (maar soms ook langer) duurt voordat we een uitslag hebben. Alle samples, dus ook pillen, moeten worden doorgestuurd naar het laboratorium voor verdere analyse. 
  • We zullen de richtlijnen van het RIVM hanteren. Kijk hier wat dit betekent voor de testservices.

Wil je een afspraak maken voor de testservice in Amsterdam of Hilversum? Bel dan naar: 06 46 07 67 06 (maandag t/m vrijdag, 13.00-17.00) 

Wil je een afspraak maken voor de testservice in Amersfoort of Utrecht? Bel dan naar: 06 27 26 72 59 (maandag t/m vrijdag, 13.00-17.00). 

LET OP: In principe adviseren wij om je drugsgebruik zoveel mogelijk uit te stellen, zolang de coronarichtlijnen van het RIVM van kracht zijn. Heb je recentelijk toch drugs gekocht die je niet vertrouwt of waar je nare ervaringen mee hebt gehad? Lukt het je niet om je gebruik uit te stellen? Dan kan je bellen en een afspraak maken om je drugs te laten testen. Je kunt dus niet zonder afspraak op een van de locaties binnenlopen om je drugs af te geven. Wees je bewust dat we op dit moment niet op de locatie zelf kunnen testen en het sample dus altijd wordt opgestuurd voor analyse. Ook kan de analyse meer tijd dan normaal in beslag nemen.

Drugsgebruik is nooit zonder risico; tijdens de coronacrisis zijn er extra risico’s aan drugsgebruik. Wil je geen risico lopen? Gebruik dan niet. Voor adviezen over drugsgebruik in tijden van het coronavirus kijk op www.unity.nl/corona. 

Ook voor ons is deze situatie nieuw en moeten we zoeken welke mogelijkheden er zijn binnen de richtlijnen van het RIVM, VWS en onze eigen Raad van Bestuur. Mogelijk verandert onze werkwijze de komende tijd nog vaker. Hou daarom jellinek.nl/testen in de gaten voor updates.

ISO 9001 HKZ

Disclaimer | Privacy- en Cookiebeleid | © 2020 Jellinek - Alle rechten voorbehouden | Realisatie: Lemon

Arkin