Behandelingen

Training stoppen met roken voor zwangeren

Training stoppen met roken voor zwangeren

Zwanger? Gefeliciteerd!

Als u bij deze tekst bent aanbeland betekent het waarschijnlijk dat u zwanger bent, rookt en dat u gemerkt heeft dat het lastig is om te stoppen. Stoppen met roken is ook makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen u om uw kindje de beste start te geven!

We bieden u een training aan waarbij u samen met andere zwangeren onder professionele begeleiding ondersteund wordt om te stoppen met roken en moeilijke momenten te overwinnen.

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten die wekelijks plaatsvinden. Iedere sessie heeft zijn eigen thema en onderdeel van de sessie is het bespreken van moeilijke momenten. Daarbij krijgt u professioneel advies van een ervaren psycholoog en goede tips van de anderen in de groep. Uit ervaring weten we dat het stoppen beter lukt als u steun van uw groep ervaart.

Wilt u meer weten over de training klik dan hier voor de brochure “Training stoppen met roken voor zwangeren“.

De trainingen vinden plaats in het AMC en het BovenIJ Ziekenhuis (en bij Jellinek, locatie Jacob Obrechtstraat bij voldoende aanmeldingen) in Amsterdam.

Mocht u nog vragen hebben over deze training, dan kunt u altijd bellen naar onze bureaudienst, 020-590 1500 (bereikbaar tussen 14:00 – 17:00 uur).

We raden u aan om uw verloskundige en uw huisarts te informeren over uw plannen om te stoppen met roken zodat ook zij u kunnen ondersteunen.

Hier vindt u meer informatie over de effecten van verschillende middelen op u of uw kindje.

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat