Behandelingen

Langerdurende verslavingszorg

Soms komt het voor dat er naast verslaving ernstige problemen zijn, bijvoorbeeld een zeer slechte thuissituatie of verwaarlozing. Mensen hebben langere tijd behandeling nodig voor hun verslavingsproblemen. Dan is Functional Assertive Community Treatment (FACT behandeling) een oplossing.

FACT in het kort

Langerdurende verslavingszorgHet FACT-team begeleidt mensen met (ernstige) verslaving en problemen op meerdere levensgebieden, die elke andere behandelvorm in de weg staat. In de Gooi & Vechtstreek heeft Jellinek in Hilversum een eigen FACT-team voor deze groep cliënten. Gesprekken vinden plaats op de polikliniek. Is dat onvoldoende, dan is behandeling en begeleiding in de thuissituatie mogelijk.

Doel van de FACT-methode is leveren van hoogwaardige behandeling en begeleiding. Intensieve ondersteuning bij – vaak vele – sociaal-maatschappelijke problemen en het oplossen daarvan, hoogwaardige zorg persoonlijk en individueel “op maat” door een breed samengesteld multidisciplinair team. Soms neemt de afdeling Maatschappelijke Dienstverlening van Jellinek Gooi & Vechtstreek ook het budgetbeheer van cliënten over.

Multidisciplinair team

Het Jellinek Gooi & Vechtstreek FACT multidisciplinaire team bestaat uit een:

Zet de eerste stap

Jellinek Gooi & Vechtstreek helpt u om weer grip te krijgen op uw gebruik. Zet de eerste stap naar een gezond leven en bel 035-622 29 11 voor informatie of om u direct aan te melden.

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 09.00 tot 11.00 uur / 15.00-17.00

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat