31 augustus starten we weer met fysieke trainingen voor naasten in Amersfoort

31 augustus mogen we eindelijk weer een fysieke cursus organiseren voor naasten. Het gaat om de 5 stappen groepstraining op deze data:

Bijeenkomst 1: 31-8
Bijeenkomst 2: 7-9
Bijeenkomst 3: 14-9
Bijeenkomst 4: 21-9
Bijeenkomst 5: 28-9

Alle bijeenkomsten beginnen om 19:00u tot ca. 21:00u
Utrechtseweg 11-13, Amersfoort

De groepstraining heeft als doel om jou als naaste te ondersteunen. Jouw ervaringen staan centraal. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van elk 2 uur waarin je stapsgewijs leert hoe je je eigen kwaliteit van leven kan bewaken binnen de lastige situatie waarin je je bevindt. Tijdens de training breng je in kaart waar je specifiek last van hebt en hoe dit zich uit, verduidelijk je misverstanden en onzekerheden die de situatie kunnen verergeren, onderzoek je verschillende manieren van omgaan met de situatie, breng je je huidige sociale ondersteuning in kaart en onderzoek je waar jouw behoeftes liggen voor verdere ondersteuning in de toekomst. De training is gebaseerd op de 5 Stappen Methode en is wetenschappelijk goed onderbouwd.

De training is kosteloos en je hebt geen verwijzing nodig. Wel verwachten we van deelnemers dat ze de volledige training volgen. Voor de groepstraining krijg je eerst een intakegesprek om jouw persoonlijke situatie te bespreken en om te bekijken of deze groepstraining bij je past.

Voor deelname aan de 5 stappen groepstraining geldt dat je woonachtig moet zijn in de stad Amersfoort. Kom je uit een andere woonplaats en is je naaste wel in behandeling bij Jellinek, neem dan contact met ons op via sterkernaast@jellinek.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de 5 Stappen groepstraining op locatie. Voor vragen kun je mailen naar sterkernaast@jellinek.nl.