Meld u aan voor een intake

Gratis adviesgesprek

Wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek omdat u twijfels heeft over uw eigen gebruik of omdat u zich zorgen maakt over het gebruik van uw naaste of uw kind? In dit gesprek geeft één van onze medewerkers praktische informatie over bijvoorbeeld de behandelmogelijkheden, de faciliteiten op de locaties en het aanbod voor naasten. Natuurlijk is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Aan het adviesgesprek zijn geen kosten verbonden, ook niet voor de eigen risico van uw zorgverzekeraar. Het is mogelijk dat het adviesgesprek in sommige gevallen telefonisch gehouden wordt.

U wordt binnen 2 werkdagen gebeld om een afspraak in te planning op de door u aangegeven locatie. Mochten we u na een aantal telefonische pogingen niet bereiken, dan sturen wij u een mail met het verzoek contact op te nemen. Mochten we geen contact met u kunnen krijgen dan kunt u zelf telefonisch contact opnemen op het nummer 088-505 1220.

Mocht u na het adviesgesprek in behandeling willen dan kunt u zich aanmelden voor een intake met één van onze behandelaren.

Velden met een * zijn verplicht, deze gegevens heeft Jellinek nodig om het adviesgesprek in te plannen en voor te bereiden. Uw privacy wordt vanzelfsprekend gewaarborgd: uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het adviesgesprek.

  • Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met uw voorkeur.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sitemap

Jellinek Advieslijn

Informatie en advies over alcohol- en drugsgebruik
088 – 505 1220
ma t/m vr 08.30 tot 17.00 uur

Chat Alcohol & drugs
ma t/m vr 13.00 tot 17.00 uur

Chat